2023-05-30Obra rehabilitació clavegueram c. Olivers entre Avda. Mediterrani i c. Lluís Companys

El dilluns dia 29/05/23 s’inicien uns treballs de rehabilitació, mitjançant encamisat interior, de la canonada general del clavegueram del carrer Olivers, entre l’avinguda Mediterrani i el carrer Lluís Companys.

 

El sistema projectat per rehabilitar aquesta claveguera, mitjançant l’encamisat reforçat del col·lector i enduriment per sistema LED, és una tècnica que precisa només d’una mínima obra civil i és de molt ràpida execució. En aquest cas, el tram afectat és d’uns 175 m, i la total rehabilitació del col·lector es podrà fer en unes dos setmanes. Mentre que la substitució d’aquesta claveguera, amb el sistema tradicional d’obertura de rasa, es podria estimar en uns 2 mesos d’execució.

 

Així, es preveu una durada de l’obra d’unes 2 setmanes.

 

Tanmateix, aquesta tècnica si que comporta la incomoditat que el dia de la instal·lació, enduriment i fresat de la manega, s’ha d’evitar l’abocament d’aigües en aquesta canonada; per això s’haurà de fer un tancament del subministrament d’aigua potable, del qual ja es notificarà passant avisos als afectats.

 

Agraïm la seva col·laboració i els preguem disculpin les molèsties que els puguem ocasionar.

 

Salutacions.

Històric de notícies

AIGÜES DE BLANES, S.A. · Servei Municipal d'Abastament d'Aigua Potable