2019-01-23Concurs fotogràfic Dia Mundial de l'Aigua 2019

El 22 de març de 2019 està declarat com el dia Mundial de l'Aigua i l’Agència Catalana l’Aigua (ACA) commemora l’edició del Dia Mundial de l’Aigua de 2019, prestant especial atenció a la problemàtica derivada de l’ús i l’abús dels plàstics, i la seva presència a l’aigua.

Per a donar a conèixer i conscienciar a la ciutadania sobre un tema tan important, es convoca per quart any consecutiu un concurs d’imatges i vídeos, a les xarxes socials, amb el lema “l’ús i l’abús dels plàstics, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes”.

EL CONCURS A LES XARXES SOCIALS

En l’edició d’enguany d'aquest 2019, per tant, es proposen dues categories: una de general en la que demanen imatges que responguin al lema “l’aigua, un bé comú”, i una segona, que és la novetat d’aquesta edició, en la que se sol·liciten imatges que evidenciïn la problemàtica dels plàstics a l’aigua.

Per participar al concurs pots fer-ho de manera senzilla mitjançant les xarxes socials d’Instagram, Facebook i/o Youtube, des d’ara fins el 10 de març de 2019. Aquí podeu consultar les bases del concurs.

Més informació:

http://aca.gencat.cat/ca/laca/campanyes-i-divulgacio/dia-mundial-de-laigua/

Històric de notícies

AIGÜES DE BLANES, S.A. · Servei Municipal d'Abastament d'Aigua Potable