2022-03-22Dia Mundial de l'Aigua

L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992. A partir de llavors el Dia Mundial de l'Aigua es celebra anualment cada 22 de març, i te la seva finalitat en centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics.

Aquest any, el tema escollit per al Dia Mundial de l'Aigua 2022 és: “Aigües subterrànies: fent visible allò invisible”.

“L'aigua subterrània no es veu, però no ens podem permetre no pensar-hi. Aquesta aigua, emmagatzemada a les roques i al terra, és la nostra font d'aigua dolça líquida més gran. Sustenta l'abastament d'aigua potable, els sistemes de sanejament, l’agricultura, la indústria i els ecosistemes.” (António Guterres, secretari general de l’ONU)

Podeu ampliar la informació en la web de l’ACA: Dia Mundial de l'Aigua https://aca.gencat.cat/ca/laca/campanyes-i-divulgacio/dia-mundial-de-laigua/ o directament a la web https://www.worldwaterday.org/

Històric de notícies

AIGÜES DE BLANES, S.A. · Servei Municipal d'Abastament d'Aigua Potable