A les oficines d'Aigües de Blanes S.A. s'han rebut en les darreres setmanes, moltes sol·licituds d'informació de clients del servei relatives a l'oferta que fa una determinada societat per fer anàlisis de l'aigua de consum públic a l'interior dels domicilis. Les pràctiques que realitza aquesta societat consisteixen en fer una pretesa analítica a l'aigua de l'habitatge que serveix per provar de convèncer al ciutadà que l'aigua de consum públic no reuneix les garanties de qualitat i potabilitat previstes a la legislació vigent.

 

Aigües de Blanes, S.A. vol informar que aquesta és una pràctica impròpia del procedir d'un servei públic i que obeeix exclusivament a interessos comercials, doncs utilitza per a la venda d'equips i productes, informació poc veraç.

 

Aigües de Blanes, S.A. nega qualsevol relació amb societats de nom ortogràfica i fonèticament similar al seu, que utilitzen aquesta pràctica poc ètica, com a eix d'una campanya comercial.

 

L'aigua que subministra el servei municipal d'abastament d'aigua de consum públic, gestionat per Aigües de Blanes S.A. és d'una gran qualitat i reuneix les característiques sanitàries i de qualitat que regula la legislació vigent en aquesta matèria i el seu ús no precisa en absolut d'equips que modifiquin o alterin les seves característiques.

 

Aigües de Blanes S.A. ni ven equips de tractament d'aigües, ni fa anàlisis in situ als domicilis particulars avalant campanyes comercials de cap tipus.

 

Els clients d'Aigües de Blanes S.A. poden estar completament tranquils per l'aigua que els hi arriba a través de la xarxa pública, doncs no precisa de cap tractament abans de ser consumida.

 

Estem a la seva disposició per informar-los personalment al telèfon 972 331203.

 

 

Febrer 2013

Fes click aquí per continuar